איפוס

מטבחים קהילתיים: מרעיון למתכון

כותבים: אסף רז, גדיר האני, גילי ברוך, מיכל גרינברג, ערן בוכלצב, שירלי קרוואני
המדריך מספק הנחיות ראשונות בדרך להקמת מטבחים קהילתיים, שמיועדים להשיב על שלושה צרכים מרכזיים: ביטחון תזונתי, העסקה הוגנת ופיתוח כלכלי מקומי. תמצאו כאן תשובות לשאלות רבות ובהן: מה מטרותיו של המטבח הקהילתי? מה המשימות המרכזיות בהקמתו? כיצד לבנות תכנית עסקית וכיצד לגייס משאבים ועובדים? מה הן הישויות המשפטיות שחשוב להכיר? בסוף המדריך תמצאו דוגמאות ומודלים מעוררי השראה מרחבי העולם.